Hodnocení obchodu

5,0 31 hodnocení
5
31x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
PK Avatar autora Pavla Koudelová | 21.7.2022
ŠV Avatar autora Šárka Vlachová | 8.5.2022
???? a sleva na další nákup taky potěší .
O Avatar autora Ola | 23.11.2021
Humitics jsem objevila náhodou při svém zkoušení přírodní kosmetiky od malých značek. A už mi zůstala jako moje hlavní. Zejména krém a čistící gel (obojí používám dvakrát denně). Pleťový korektor zase používají s úspěchem moje děti. Proč ale píšu hodnocení až dnes? Včera večer jsem udělala a zaplatila objednávku a dnes ráno mi píše Zásilkovna, že moje zásilka byla přijatá k přepravě. Přes noc, za dvanáct hodin. To je opravdu fajn. Toho jsou normálně schopné hlavně velké obchody s masivní logistikou. Takže díky za skvělou kosmetiku i vynikající organizaci práce.
K Avatar autora Kamča | 5.11.2021
SOS korektor je přírodní zázrak!
O Avatar autora Olga | 20.10.2021
Mám pleť spíš suchou a čisticí gel i pudr/maska mi skvěle vyhovuje, takže budu používat dál.
A Avatar autora Alena | 7.10.2021
Objednávám již po několikáté a vždy naprostá spokojenost.
D Avatar autora Daniela | 5.10.2021
SOS korektor je senzace. Pupínky mizí a mizí...
J Avatar autora Johana | 5.10.2021
Moc díky za super pomoc! Akné je po 3 týdnech na ústupu
D Avatar autora DENISA | 10.9.2021
:) TOP
Avatar autora | 19.7.2021
+ Rychlé dodání a krasně zabalené
+ Mycí gel je úžasný ,jsem nadšená

Avatar autora Jitka Štěpánková | 5.5.2021
Skvělý obchod. Moc ráda zde nakupuji. Už poněkolikáté a pokaždé spokojenost. :)
L Avatar autora Lucie | 28.4.2021
Vždy skvělá komunikace. Rychlé dodání. Objednávám opakovaně. Velká spokojenost s produkty.
IL Avatar autora Irena Lavičková | 29.3.2021
***** Jsem nadšená ???? Doporučuji všem ????
KR Avatar autora Klára Rozehnalová | 27.3.2021
Mám velmi citlivou pleť a dlouho jsem nemohla najít kosmetiku, která by mi vyhovovlala. A pak jsem objevila Humitics. Používám už skoro 3 měsíce a jsem nadmíru spokojená.
Avatar autora | 26.3.2021
+ Rychlé dodání

Avatar autora Martina Štěpánková | 22.3.2021
Objednávala jsem 2x a vždy vše rychle dorazilo. Za mě maximální spokojenost.
Š Avatar autora Štěpánka | 22.3.2021
Osobně používám čistící prášek jako peling a masku a jsem velmi spokojená. Nic jiného uz nekupuji.
M Avatar autora Monika | 15.3.2021
Jednoduše řečeno zázrak ???? opravdu doporučuji balení vydrží určitě strašně dlouho protože stačí nasypat opravdu troška ???? příjemně mě také překvapilo krásně řešení obalu který byl až po okraj plný a to se dnes už málo kde vidí ????
A Avatar autora Alexandra | 4.3.2021
Mam vsechny pripravky teto kosmetiky a musim rict, ze jsem velice spokojena a mile prekvapena! Vyzkousela jsem mnoho ruznych produktu jinych znacek, ale tato je za me TOP! Opravdu vsem doporucuji!
L Avatar autora Lucie | 31.12.2020
Super obří poděkování :-) Velká spokojenost s produkty. Kvalita opravdu předčí kvantitu ve výrobcích. Velice milá a obětavá majitelka. Určitě všem doporučuji.
Nahoru
31 položek celkem

Sdílejte s námi Vaši zkušenost