Péče o pleť na prvním místě – jaký je váš rituál krásy?

 

Objevte svůj ideální rituál v péči o pleť a udělejte krok k dokonalosti. Stačí vybrat správné produkty a užívat si jednoduchost každodenní péče. S pečlivě sestavenou rutinní péčí o pleť nejen dosáhnete skvělého vzhledu, ale především zajistíte zdraví své pleti. Zapomeňte na doby, kdy voda a krém na obličej byly jediným řešením.

Kosmetika Humitics je tu pro různé typy pleti

Máte pleť suchou, smíšenou nebo mastnou? Bez ohledu na to, jakou kosmetiku na obličej upřednostňujete, klíčem k dokonalé péči je rutina sestavená z několika základních kroků a také těch správných produktů. Přizpůsobte si váš rituál krásy přímo na míru své pleti. S kosmetikou Humitics to půjde snadno. A nezapomeňte, že platí: Vaše krása, vaše pravidla! Proto sledujte, co vám vyhovuje, a vybudujte si vlastní rituál krásy. My vám v tom rádi pomůžeme.

Věděli jste že: Huminové kyseliny neboli humáty, jsou produktem rozkladu organické hmoty z rostlin, jako jsou mechy, trávy, dřevo nebo léčivé rostliny, a mohou být použity při výrobě veganské kosmetiky? Tyto látky vznikají ve spolupráci s mikroorganismy a jde o vynikající kosmetické přísady s pozitivním vlivem na kvalitu pokožky.

Ráno probuďte s humáty svoji pleť k životu

S krásnější pletí budete mít krásnější ráno.  I když se to nezdá, během noci pleť pracuje, vylučuje maz a další látky, které jí neprospívají. Ty ulpívají na ložním povlečení a s každým ulehnutím do postele s nimi přichází naše pleť znovu do kontaktu. Je proto nutné i ráno pleť důkladně vyčistit, ideální je využít gel na obličej na vodní bázi. Skvěle může v tomto ohledu fungovat také čistící pudr, který díky svému unikátnímu složení pleť hydratuje a zanechává ji krásně hebkou díky svým jemným exfoliačním schopnostem. Celý váš skin care rituál zakončete aplikací lehkého pleťového krému s nemastným složením a obsahem huminových látek, které pleť ochrání a zároveň budou spolu s vámi bojovat proti jejímu předčasnému stárnutí.

Náš tip: Pokud vás překvapí nedokonalost v podobě akné nebo vyrážky na pleti, vyzkoušejte Humitics SOS Korektor pro smíšenou pleť.

Dobrou noc s maskou na obličej

Po dlouhém dni máte snad jediný cíl – pohodlně se zahrabat do postele. Ale pozor! Večerní rutina v péči o pleť není jen důležitá, je naprosto klíčová. Prach, smog, kouř, nečistoty – všechny tyto nepřátelské látky se během dne ukládají na vašem obličeji a je nezbytné je odstranit. V tom vám pomůže pleťové tonikum. Oproti rannímu rituálu přidejte do večerní péče dvoufázové čištění pleti. Začněte čistícím olejem nebo pleťovým mlékem, které dokonale rozpustí nečistoty a make-up, a pokračujte čistícím gelem pro dokonalé dočištění. Poté pokračujte stejnými kroky jako ráno: tonizace, sérum a nanesení krému. A je hotovo.

Musíte vyzkoušet: Pokud máte dojem, že to vaše pleť vyžaduje, obohaťte váš krém o několik kapek pleťového oleje a dopřejte jí přes noc bohatou dávku výživy.

Chvilka luxusu v péči o pleť se vyplatí

Občas dopřejte své pleti luxusní chvíli s maskou na obličej. Zkuste trendové masky s jílem, jako je naše hloubkově čistící maska s marockým lávovým, žlutým a růžovým jílem. Avšak nepřehánějte to – doporučujeme aplikaci 1-3x týdně. Pokud o sestavení své rutiny teprve přemýšlíte nebo se snažíte vylepšit tu stávající, napište nám, jak vám v tomto procesu pomohla naše kosmetika. Odměnou vám bude nejen krásná pleť, ale také slevový kupón pro výhodný nákup kosmetiky Humitics.

 

Shrnutí na závěr:

 

Péče o pleť_rituál krásy2

 

 

Zpět do obchodu

Sdílejte s námi Vaši zkušenost